El PSPV afirma que l’Hospital d’Ontinyent tindrà servei d’UCI gràcies a la pressió ciutadana

0
828
Rodríguez Torró 1
Rodríguez s'ha felicitat de l'ampliació amb este servei

El regidor del PSPV d’Ontinyent Jorge Rodríguez s’ha felicitat per l’anunci que ha fet el conseller de Sanitat, Manuel Cervera, de que el futur hospital de la ciutat comptarà amb una Unitat de Cures Intensives (UCI) malgrat que «no estava previst ni apareixia al cartell lluminós de l’entrada»; d’esta forma el líder socialista ontinyentí afirma que el replantejament del servei s’ha degut a la pressió ciutadana i que això «ens anima a tots a seguir peleant per l’hospital que mereixem perquè encara s’està a temps.

No obstant Rodríguez ha apuntat que este és «un gran pas» però que «encara queden molts aspectes del futur centre hospitalari que han de ser millorats», i que estos temes es parlaran esta nit durant la segona reunió del Pacte per la Sanitat. Jorge Rodríguez afirma que disposar d’una UCI és «una fantàstica notícia per als veïns d’Ontinyent» perquè «suposa una millora important en els serveis» i perquè demostra que quan els ciutadans ens unim podem aconseguir tot el que ens proposem». Des del PSPV també s’ha recordat que «el que realment ara importa és que la conselleria compleixca amb la seua paraula i, com va prometre l’alcaldessa, a finals de 2010 o principis de 2011 el nou hospital estiga ja en funcionament».

L’anunci dels serveis de l’Hospital d’Ontinyent el va fer ahir el conseller Manuel Cervera durant la entrevista ahir amb l’alcaldessa d’Ontinyent Lina Insa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí