El PSPV afirma que Aielo de Malferit pateix «sequera cultural» per l’actitud de l’alcalde

0
963
José Luis Juan Pinter
José Luis Juan, alcalde d'Aielo

El lider del PSPV a Aielo de Malferit, Miquel Sarrió, ha qualificat com «sequera cultural» la programació que du a terme el consistori en este sector i afirma que l’alcalde del municipi, José Luis Juan (PP), fa com «el perro del hortelano, que ni menja ni deixa menjar». Així Sarrió ha acusat directament l’alcalde de que «no programa cap activitat cultural però, per contra, es dedica a boicotejar i prohibir les iniciatives socialistes, com per exemple l’actuació de Xavi Castillo».

El portaveu socialista ha volgut recoredar així que Juan «al més pur estil del seu company de partit Alfonso Rus, va vetar l’actuació del còmic Xavi Castillo i es va negar a cedir a l’agrupació socialista un espai públic per celebrar l’acte del 30 Aniversari dels Ajuntaments Democràtics».

En referència a la regidora de Cultura, Maribel Vicent, Miquel Sarrió ha afirmat que «és incapaç de dotar la seua àrea del contingut que requereix». A esta també l’ha acusat de que «ja fa dos anys que no deixa actuar a Llorenç Barber al seu propi poble, i va privar Aielo i la comarca del festival ‘Nits d’Aielo i Art’, inventat-se una altre festival l’any passat, que veurem si té continuïtat».

Junt amb esta queixa el portaveu del PSPV ha afirmat que l’últim espectacle celebrat va ser el 4 d’agost durant la nit del Pregó de les Festes on va actuar l’humorista Jordi LP «que va cosar 4.000 euros a les arques municipals» i que des d’este dia «ja no s’ha celebrat cap acte més».

Així Sarrió afirma que Aielo «porta més de dos mesos de sequera cultural» per culpa de que l’alcalde «no té la suficient responsabilitat política com per cessar del seu càrrec a Maribel Vicent» la qual «ha demostrat la seua incapacitat de gestió». Vicent, responsble de Festes i Personal «haurà de fer front a nombrosos contenciosos en matèria de personal per la incompetència de la regidora», assegura Miquel Sarrió, i que «en matèria de cultura està clar que no té la intenció d’organitzar res». Per estos motius el cap de l’oposició d’Aielo de Malferit assegura que «són motius suficients per apartar de les seues competències a Vicent, tal i com ja vam demanar a un ple».

Davant esta situació el grup socialista exigeix que «per al cap de setmana del 9 d’Octubre l’ajuntament programe una bona agenda cultural perquè tots els veïns puguen participar d’estos dies festius» i que així «l’equip de govern del PP té l’oportunitat de demostrar si vol aportar alguna cosa a Aielo».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí