El PSPV acusa l’alcalde d’Aielo de Malferit de no dotar de professorat l’Escola Permanent d’Adults

0
838
José Luis Juan Pinter
L'alcalde José Luis Juan Pinter

El portaveu del PSPV a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, Miquel Sarrió, ha acusat l’alcalde de la localitat, José Luis Juan Pinter (PP) de «menysprear» l’educació per adults perquè Pinter «es nega a contractar un nou professor» per l’Escola Permanent d’Adults (EPA) malgrat les «reiterades demandes». Des del grup socialista s’ha denunciat així que «l’únic mestre que està contractat no pot atendre als dos grups de majors, ja que, les dues classes tenen nivells diferens i coincideixen en horari».

Miquel Sarrió afirma que esta situació s’ha produït per una «rabieta» de Pinter que «està més preocupat pel seu interés personal que per atendre les necessitats dels veïns». De fet Sarrió denuncia que el govern de Pinter «va renunciar al conveni de la Diputació que atorgava una subvenció de 45.000 euros anuals i permetia, des de feia més de 20 anys, contractar una mestra per a l’EPA». Així el cap de l’oposició municipal assegura que «Pinter va rebutjar estos diners per voler prescindir de la professora que li havia fet una ‘crítica justificada’ a l’alcalde i ara són els alumnes els que tenen el problema».

El dirigent del PSPV ha lamentat «la gestió dels diners públics que fa l’equip de govern del PP» i ha criticat «que es rebutge una ajuda econòmica com si li sobraren els diners a l’ajuntament». Miquel Sarrió manifesta finalment que els veïns d’Aielo de Malferit «no es mereixen un alcalde que pren decisions pel seu interés personal i que creu que això és el seu ‘cortijo’ particular on pot fer el que li vinga en gana».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí