El PSOE expulsa al regidor de Massalfassar que va votar la moció de censura contra l’alcalde de Compromís

0
1163
Ismael Gimeno (dreta) durant el ple en el qual es va votar la moció de censura.

L’edil Ismael Gimeno va votar la censura juntament amb el PP, Ciutadans i Demòcrates Valencians

La Comissió Executiva Federal del PSOE ha resolt expulsar del partit al regidor de Massalfassar Ismael Gimeno Pascual, l’edil que el passat estiu va donar suport a la moció de censura que va descavalcar a l’alcalde i govern municipal de Coompromís, moció impulsada per PP, Ciutadans i Demòcrates Valencians.

Però des del PSOE s’argumenta l’expulsió per «les reiterades faltes greus que ha comés contra els estatuts del partit», incloent no sols el seu vot en la moció de censura. També assenyala com a «indisciplina reiterada» la desobediència de directrius de la formació com votar en contra els pressupostos municipals de 2020 presentats també per Compromís.

Segons les fonts socialistes, se’l considera responsable de la comissió d’una falta qualificada com molt greu en l’art. 89.f «menyscabament de la imatge dels càrrecs públics o de les institucions socialistes» per la seua actitud «manifestada clarament en xarxes socials i en els plens de l’Ajuntament de Massalfassar que ha produït una deterioració de la imatge del PSOE en el municipi».

Finalment també se’l considera responsable de la comissió d’una falta molt greu per una «actuació en contra dels acords adoptats pels òrgans de direcció del partit» en haver donat suport a la moció que ha donat la vara de comandament al PP i que després heretarà Ciutadans.

Després d’haver votat a favor de la moció de censura el PSPV va apartar a Ismael Gimeno, segons va explicar en el seu moment el sotssecretari general de la formació Manolo Mata, qui va assenyalar que els acords del Botànic «són claríssims: la força més votada de l’esquerra ha de ser secundada».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí