El Projecte Trévol formarà 10 persones durant un any en atenció sociosanitària a domicili

0
670
El taller d'ocupació tindrà una inversió de euros
El taller d’ocupació tindrà una inversió de quasi 200.000 euros

El Servef ha donat llum verd al tercer taller d’ocupació del Trévol que, durant un any, formarà 10 desocupats en atenció sociosanitària a domicili. Amb un pressupost de 196.351 euros, 185.463 euros de Conselleria més 10.888 euros de la Mancomunitat, el taller oferirà formació especialitzada, compensatòria i treball en 10 pobles de la comarca als alumnes que seleccione el Servef. Per a Jaime Peris, conseller de Benestar Social de la Mancomunitat i regidor d’Ontinyent, «es tracta d’un programa que alhora que forma i dóna noves possibilitats professionals als beneficiaris, realitza una important tasca de reforç i suport a les persones dependents i els familiars que les atenen».

Els alumnes atendran persones discapacitades de totes les edats d’Agullent, Albaida, Atzeneta, Benigànim, Fontanars, Llutxent, Montaverner, Ontinyent, la Pobla del Duc i Quatretonda que es on es troben aquelles que ho han autoritzat. El curs començarà abans que acabe l’any i els participants que obtindran un certificat de capacitació en l’especialitat.

Elsaspirants han d’estar registrats en el Servef i tindre més de 25 anys. Dones, persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social, majors de 55 anys i desocupats de llarga duració compten amb accés prioritari.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí