El programa ‘Xàtiva a la fresca’ tornarà a oferir cultura estival als carrers de la ciutat i les pedanies

0
532
Imatge d'una de les projeccions realitzades de Xàtiva a la fresca

La cita d’aquest any se celebrarà del 5 al 26 de juliol amb cinema d’estiu i música al carrer

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat una nova programació de ‘Xàtiva a la fresca’, que portarà cinema d’estiu i música al carrer entre el 5 i 26 de juliol. Els actes, que seran gratuïts fins a completar l’aforament i començaran a les 22:30 hores, es realitzaran al barri de l’Hort de Mora, pedania d’Annauir, pati de la Casa de la Cultura, pedania de la Torre d’En Lloris, carrer Sant Josep i plaça Sant Pere.

La primera cita d’aquesta V edició serà el dissabte 5 de juliol al barri de l’Hort de Mora amb la primera de les pel·lícules a la fresca: la comèdia musical ‘La llamada’. La segona pel·lícula que es projectarà en aquesta edició serà a la plaça Sant Pere, on es podrà gaudir de la premiada comèdia dramàtica ‘Campeones’.

El dissabte 6 de juliol, a la pedania d’Annauir, tindrà lloc el primer concert d’aquest cicle de la mà de la Societat Musical ‘La Primitiva Setabense’, i el divendres 12 de juliol actuarà l’Orquestra Jove de la Música Nova al pati de la Casa de la Cutura. Els concerts continuen el dissabte 13 de juliol a la pedania de la Torre d’en Lloris amb la Societat Musical ‘La Nova’ i el divendres 19 de juliol al carrer Sant Josep amb la Jove Orquestra ‘La Primitiva Setabense’.

El cartell d’aquesta edició és un homenatge al fundador de La Ibense, una gelateria tradicional de Xàtiva que ha passat entre generacions adaptant-se als nous temps.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here