El programa turístic ‘Entre Muntanyes’ tanca edició amb 1.300 participants en 29 rutes

0
777
Els participants han anat a rutes de la Vall d'Albaida, l'Alcoià i el Comtat

Les persones participants han procedit en la seua majoria d’Ontinyent, Quatretonda, València, Xàtiva, Alacant i Alcoi

‘Entre Muntanyes’, el programa de senderisme organitzat conjuntament per les Mancomunitats de Municipis de la Vall d’Albaida i de l’Alcoià-Comtat, ha finalitzat amb al voltant de 1300 participants. Aquest programa ha ofert un total de 29 rutes senderistes gratuïtes a les tres comarques des del passat mes de setembre.

La ruta amb major nombre d’inscrits va ser a Otos, amb 102 participants, en un recorregut pel Paratge Protegit Ombria del Benicadell. Benigànim, Bèlgida i Bocairent, també van ser les cites amb major acceptació amb al voltant de 70 persones en cadascuna. Quant a la procedència dels excursionistes, Ontinyent, Quatretonda, València, Xàtiva, Alacant i Alcoi són les poblacions que més s’han repetit; però també han participat persones procedents d’Alaquàs, Puçol, Burjassot, L’Eliana, Sant Vicent del Raspeig, o el Campello, entre altres localitats de les províncies de València i Alacant.

Des del departament de Turisme de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida agraïen la bona acollida d’aquesta edició d»Entre Muntanyes’, en la qual no només han vingut des de localitats relativament llunyanes sinó que a més moltes d’aquestes persones han repetit en vàries rutes. A més, destacaven com ha sigut positiu crear sinergies amb la mancomunitat de l’Alcoià-Comtat “la qual cosa ha propiciat que moltes persones de les comarques alacantines s’hagen animat a visitar i conéixer la Vall d’Albaida”.

‘Entre Muntanyes’ és una iniciativa amb el propòsit de promoure i potenciar el senderisme com una activitat física en contacte amb la natura que aposta per un tipus de turisme ecològic i sostenible. Des del departament de Turisme es continuarà amb l’aliança entre altres Mancomunitats per tal d’unir esforços, trencar les barreres territorials i promoure el turisme natural, paisatgístic i mediambiental que ens envolta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here