El programa ‘Leader’ invertirà 1 milió d’euros en 41 municipis de la Vall d’Albaida, la Costera y la Safor

0
2459
Ajuntament de la Font de la Figuera

El Diari Oficial de la Generalitat Valencia ha publicat la primera convocatòria d’ajudes ‘Leader’ dotada amb 1 milió d’euros, que gestionará el Grup d’Acció Local Som Rurals en 41 municipis de la Vall d’Albaida, la Costera y la Safor.

Aquesta convocatòria, que estarà oberta fins el 4 de setembre de 2018, compta amb 3 línies d’ajudes: destinades a creació i millora d’empreses per a activitats no agrícoles; per a la creació d’empreses o inversions en empreses dedicades a la indústria agroalimentària, per a la transformació i comercialització de productes agrícoles, ramaders i d’alimentació; i per a serveis bàsics i renovació de poblacions.

Estes ajudes poden sol.licitar-les persones físiques, microempreses, pimes, entitats locals i entitats sense ànim de lucre, d’ algun dels 41 municipis o bé que vullguen traslladar la seua activitat o realitzar inversions en algún d’aquestos municipis.

Les ajudes poden anar fins el 40% en el cas de creació i millora d’empreses, i fins el 70% en el cas de ajudes per a serveis bàsics i renovació de poblacions.

S’han organitzat tallers per a l’assessorament a promotors en la preparació de projectes, el 21 de juliol a La Font de la Figuera i el 26 de juliol a Llocnou de Sant Jeroni.

El territori ‘Leader’ del GAL Som Rurals està format pels següents municipis de la Safor: Ador, Alfauir, Almiserà, l’Alqueria de la Comtessa, Barx, Benifairó de la Valldigna, Beniflá, Castellonet de la Conquesta, Llocnou de Sant Jeroni, Palmera, Potríes, Rafelcofer, Rótova, Simat de la Valldigna.

De la Vall d’Albaida son Atzeneta d’Albaida, Alfarrasí, Aielo de Rugat, Bèlgida, Bellús, Beniatjar, Benicolet, Benissoda, Benisuera, Bocairent, Bufali, Carrícola, Quatretonda, Fontanars dels Alforins, Guadasséquies, Llutxent, Montitxelvo, Otos, el Palomar, Pinet, Ráfol de Salem, Rugat, Salem, Sempere, Terrateig. I de la Costera Barxeta i la Font de la Figuera.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Le roba la televisión a su vecino en Torrent mientras éste le denunciaba por otro robo

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here