El pressupostos de l’Estat inclouen 19 milions per a la variant de la Font de la Figuera i res per al tren Xàtiva-Alcoi

0
1414
Un comboi del tren Xàtiva-Alcoi.

Els comptes del govern del PP de Mariano Rajoy no preveuen cap inversió en els 4 pròxims exercicis, malgrat haver promés 22 milions en el Pla de Rodalies

Els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) de 2018 han donat una de freda i una de calenta per a les comarques. Així mentre s’inclou una partida de 19,22 milions per a la variant de la Font de la Figuera, no es preveu cap inversió per a la línia de tren Xàtiva-Alcoi.

Els comptes del Govern de Mariano Rajoy, que no tenen assegurada la seua aprovació ja que de moment compten amb l’insuficient suport de Ciudadanos i Coalición Canaria, únicament inclou com a inversió en infraestructures el tram de l’A-33 de connexió de l’a-31 amb l’A-35. Per contra la línia Xàtiva-Alcoi no conté ni els testimonials 100.000 euros que va destinar en 2017 el Ministeri de Foment.

Però a més els pressupostos de 2018 tampoc tenen cap previsió per a esta línia en els anys 2019, 2020 i 2021. Aquesta circumstància contrasta amb l’anunci realitzat a la fi de l’any passat pel ministre Íñigo de la Serna, que va avançar que el Pla de Rodalies reservava una inversió de 22 milions d’euros en el tren fins a l’any 2025.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí