El president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida contesta al PP que “mai posarà traves a la llibertat d’expressió”

0
1488
Quico Arabí (centrre) durant la presentació del llibre a la seu de la Mancomunitat

L’alcaldessa de Bellús, del PP, va afirmar que es feia un ús “partidista” de la seu amb la presentació del llibre

El president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, el socialista Vicent Gomar, ha defensat la presentació a la seu de la corporació comarcal del llibre ‘Ciudadano Zaplana. La construcción de un régimen corrupto”, localització criticada pel PP, afirmant que “mai posará traves a la llibertat d’expressió”.


La presentació, va tindre lloc el passat divendres amb presència de l’autor del llibre, el periodista Quico Arabí, així com també la presentació per part del secretari d’Organització comarcal del PSPV, Jaime Peris, i del periodista Santi Sanchis.

El PP va acusar al propi Gomar de fer un ús “partidista” de la seu de la Mancomunitat demanant que l’acte es realitzara a un altre lloc, rebent la negativa del president.

L’autor del llibre, el periodista Quico Arabí, va respondre a les crítiques del PP amb un tuit irònic a la xarxa, apuntant queels llocs més apropiats per presentar-lo serien paradisos fiscals on s’està investigant el presumpte enriquiment il·legal del primer president de la Generalitat del PP Eduardo Zaplana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here