El President de la Diputació inaugura la remodelació de la carretera entre Benigànim i la Pobla

0
778
Jorge Rodríguez ha inaugurat la nova carretera
Jorge Rodríguez ha inaugurat la nova carretera

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, van inaugurar este dijous la primera fase de la construcció de la variant entre Benigànim i la Pobla del Duc i el condicionament del traçat de la carretera CV-611.

Amb una inversió de 7,6 milions d’euros de la Diputació, s’ha millorat la seguretat del nou vial que discorre de forma paral·lela a l’actual CV-611 pels termes municipals de Benigànim, Quatretonda i la Pobla del Duc. Amb açò, es resol la problemàtica d’accessibilitat i funcionalitat i, a més, s’ha dotat el traçat d’un major nivell de comoditat, evitant així corbes perilloses per als conductors, doncs, amb el pas del temps, la carretera havia quedat obsoleta i presentava diversos inconvenients, especialment en la zona que creua el barranc de Torrella.

Una altra de les finalitats era l’augment de la secció transversal de la plataforma, que facilita la circulació dels vehicles, i millorar la capacitat portant del ferm, per a aconseguir un rodament més còmode. L’actuació també perseguia millorar la senyalització i abalisament inclosos els sistemes de protecció a motoristes, millorar les infraestructures de drenatge longitudinal i transversal i la seua integració paisatgística en l’entorn.

En paraules de l’alcalde de la Pobla del Duc i president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar, «aquesta carretera era un anhel que teníem i, gràcies a la inversió de la Diputació, millorarem la seguretat de tots els conductors i establirem la connexió que tant necessitàvem amb els municipis veïns».

A més, s’ha construït una glorieta en la intersecció de la nova CV-611 amb el camí de la Pobla que dóna accés al nucli urbà de Quatretonda, i una altra rotonda en la intersecció amb el camí que dóna accés a l’estació de ferrocarril de la línia Xàtiva-Alcoi, en el terme municipal de la Pobla del Duc.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí