El president de la Diputació de València afirma que s’ha «violat» la presumpció d’innocència de Jorge Rodríguez

0
1648
Jorge Rodríguez i Toni Gaspar.

Toni Gaspar demana que el judici es faça amb celeritat i apunta que l’alcalde d’Ontinyent és «una bona persona»

El president de la Diputació de València i successor de Jorge Rodríguez en el càrrec, Toni Gaspar, s’ha pronunciat al voltant de l’acusació de l’alcalde d’Ontinyent en el ‘cas Alqueria’ afirmant que «en este país tot el món és innocent fins que un jutge diu el contrari, presumpció d’innocència, que en algun moment alguns van decidir violar-la a la presumpció d’innocència, i dic alguns i considere que en algun moment ha estat també el meu partit (el PSPV) ahí, i la presumpció d’innocència és per a tots els espanyols».

En un a entrevista en À Punt, qui va ser també diputat d’Hisenda quan Jorge Rodríguez presidia la corporació provincial, s’ha queixat de la dilació del procés afirmant que «no es normal que es tarde tant» i que «si la justícia, si és lenta, no sé si se li pot dir justícia».

Gaspar ha lamentat també la situació de «les persones i les famílies» que hi ha al darrere, i ha assenyalat que la gent no ha de jutgar amb opinions de «pel que es veu», advertint que «la gent acaba absolta».

D’una altra banda toni Gaspar ha manifestat que «Jorge Rodríguez és una bona persona. S’ha equivocat? Ho dirà la justícia i s’assumiran responsabilitats». Així i tot afegeix que «en el judici parlaran tots, més enllà de les proves».

Concloïa afirmant el president de la diputació que «ha hagut molta espectacularització dels cas i hem de fer una reflexió, de vegades se li dóna massa valor».

Suport de la consellera Pérez-Garijo

Aquestes declaracions de Toni Gaspar s’han produït tres dies després de que la consellera de Transparència, Rosa Pérez Garijo, en la seua visita a Ontinyent, també donara suport a Jorge Rodríguez.

Durant l’acte en el que va participar a la localitat va dir que, duurant els anys que va estar com a Diputada de Memòria Històrica en la Diputació, «jo sempre vaig veure a Jorge fer les coses molt bé, i sempre dir que hi havia que fer les coses molt bé, i que nosaltres havíem vingut a fer les coses d’una manera diferent com s’havien fet fins ara, a fer una altra Diputació».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here