El president de Baleària participa en les trobades empresarials de Coeval

0
490
Imatge de la trobada empresarial
Imatge de la trobada empresarial

El President de Baleària, Adolfo Utor, ha participat en les Trobades Empresarials que organitza la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval). En el mateix, que s’ha desenvolupat a Ontinyent, ha estat acompanyat per Josep Vicent Mascarell, Director de Responsabilitat Social Corporativa(RSC) i Innovació de Baleària.

La trajectòria professional del president d’Adolfo Utor, ha estat vinculada sempre al sector navilier, des que en 1984 es va incorporar a Flebasa, on va exercir càrrecs de responsabilitat en diversos departaments fins a arribar a la Direcció general. En 1998 Utor va liderar la creació de Baleària, que com a President ha convertit en líder del transport marítim de passatgers amb Balears i entre les illes, i amb una presència destacada en l’Estret. A més ofereix serveis en el Carib, on projecta un ambiciós pla d’expansió. El grup Baleària, que disposa d’una flota de 25 bucs i opera en quatre països, va facturar 291 milions d’euros en l’exercici 2015 i va transportar més de 3,2 milions de passatgers i 4,6 milions de metres lineals de càrrega rodada.

Adolfo Utor és membre de la Junta Directiva de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), membre del Consell rector de APD zona de Llevant, de Exceltur, i de la Taula del Turisme Nacional, és patró de la Fundació Conexus i de la Fundació EDEM. Al seu torn, ha sigut president de l’Associació de Naviliers Espanyols des de 2009 fins a 2015. Actualment és President de la Comissió de línies regulars de ANAVE. L’empresa que presideix, Baleària, té la seua Seu Social en Dènia i forma part del Clúster Territorial d’Innovació i Sostenibilitat-INNOVALL la seu de la qual està a Ontinyent, en concret en les instal·lacions de Coeval.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Mor un home a Xàtiva en inundar-se la cova en la que vivia i un altre a Énguera arrossegat per l'aigua

El President de Baleària va fer un repàs a la seua trajectòria empresarial, que no ha estat exempta de moments de dificultat, i va destacar el compromís de la seua empresa amb la innovació, la sostenibilitat , la responsabilitat social corporativa i l’ètica, valors tots ells que impregnen l’acció de Baleària.

Després d’açò va participar en un interessant col·loqui amb els assistents als quals ànim a cimentar les seues empreses sobre aquests valors per a poder enfortir-les, fent participe i implicant en açò a la totalitat de l’equip humà de l’empresa, que sens dubte és el més important de les mateixes. Igualment va expressar la necessitat de treballar per la vertebració i desenvolupament territorial i econòmic de la Comunitat Valenciana des d’un projecte comú en el qual se sumeix per part de tots.

Finalment va reiterar la seua intenció de seguir treballant en tot el possible amb empreses locals i d’ací la integració de Baleària en INNOVALL Clúster i la seua disposició a acceptar la invitació de Coeval per a participar tal com ha fet en les Trobades Empresarials que la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida està organitzant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here