El Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida torna després d’un any ‘suspés’ per la crisi

0
446
Xelo va guanyar l'últim premi literari lliurat en 2013
Conxa Rovira va guanyar amb ‘Peccata minuta’ l’últim premi literari lliurat en 2013

La 21a edició del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida ha tardat 2 anys en arribar. Després de que l’organitzador del certamen literari, la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, anunciara que el premi anava a passar a ser biennal per tal de retallar despeses, 2015 ja tornarà a comptar amb un dels premis més singulars del panorama literari valencià.

D’esta forma s’ha obert el termini per a presentar els originals que optaran al premi, estant obert fins el 25 de maig. La Mancomunitat també ha anunciat quin serà el jurat que valorarà les obres que es presenten, i que estarà constituïut per Lucia Arenas, representant el col·lectiu Renadiu; Salvador Bataller, d’Edicions Bromera; M. Josep Micó, nomenada per l’Institutd’Estudis de la Vall d’Albaida; Conxa Rovira, com a guanyadora de l’última convocatòria amb l’obra ‘Peccata minuta’; i el president de la Mancomunitat, Juan Puchades, que presidirà el jurat.

Entre les bases del poremi 2015 s’especifica un premi de 4.000 euros per a l’obra guanyadora, i s’anunciarà en un acte que tindrà lloc al voltant de la nit de Sant Joan.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here