El Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’albaida recupera les ‘rutes eròtiques’ inspirades en obres del guardó


0
11231
La gala del Premi de Literatura Eròtica torna a la plaça de bous de Bocairent.

La gala del 27é premi literari se celebrarà el 10 de juliol a Bocairent, Capital Cultural Valenciana 2021

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida recupera les ‘rutes eròtiques’ al voltant de la celebració del 27é Premi de Literatura Eròtica. La gala d’aquest certamen tindrà lloc el dissabte 10 de juliol a les 22.00 h en la plaça de bous de Bocairent, coincidint amb que aquesta localitat és la Capital Cultural Valenciana 2021.

L’acte estarà adaptat a les circumstàncies sanitàries actuals i «suposa tornar a l’esperit de retrobada i de defensa de la cultura com un espai segur i necessari». La vetllada, amenitzada per un espectacle coordinat per Ad Libitum, servirà per conèixer el veredicte del jurat i descobrir, així, l’obra més reeixida d’aquesta edició; a més, les persones assistents obtindran la publicació guardonada en les dos darreres edicions.

Com a activitat afegida tornen també les rutes eròtiques programades per a les nits dels divendres de juliol i d’agost. D’aquesta forma, un total de nou itineraris recorreran algunes de les poblacions vinculades al guardó com Otos, Ontinyent, Benigànim o Albaida; igualment, la proposta turística farà parada en Llutxent, Agullent, Fontanars dels Alforins, l’Olleria i Carrícola.

Aquesta iniciativa que combina literatura, erotisme i gastronomia oferirà una ruta especial en Bocairent amb motiu de l’acte del 27 Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida. A les 20.00 h començarà una ruta plena de sorpreses i molta picardia per indrets que han inspirat les novel·les dels últims 27 anys. Amb la ruta s’ofereix un sopar temàtic per 10 euros que culminarà en la gala de lliurament.

La resta de rutes eròtiques es duran a terme tots els divendres a les 23.00 h a partir del 2 de juliol i fins al 27 d’agost:

Juliol

02 – Otos
09 – Ontinyent
10 – Bocairent (Ruta especial, dissabte)
16 – Benigànim
23 – Llutxent
30 – Albaida

Agost

06 – Agullent
13 – Fontanars dels Alforins
20 – L’Olleria
27 – Carrícola

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here