El PP vol que el Centre de Salut de Xàtiva estiga al pressupost de la Generalitat de 2021 malgrat provocar que es retardara dos anys

0
882
Roger Cerdà i la consellera de Sanitat Ana Barceló

Marcos Sanchis: “li demanem al senyor Cerdà que exigisca al grup socialista en Les Corts que donen suport a aquestes esmenes”

El PP ha presentat esmenes als pressupostos de la Generalitat de 2021 perquè incorpore el Centre de Salut Xàtiva II i l’ampliació del pàrquing de l’Hospital Lluís Alcanyís. El PP va denunciar que la Conselleria de Sanitat ha eliminat del projecte de pressupostos la partida destinada a la construcció del centre de salut.

No obstant cal recordar que aquesta eliminació es produeix pel canvi de l’emplaçament del centre sanitari pel qual també apostava precisament el PP, i que suposava endarrerir la construcció dos anys més, segons va advertir el mateix alcalde Roger Cerdà. Malgrat aquest retard el PP de les Corts ha presentat una esmena en la qual es demanda la construcció del mateix per un valor d’1 milió d’euros.

D’una altra banda el PP també ha presentat l’esmena per a ampliar el pàrquing de l’Hospital, ja que l’Ajuntament de Xàtiva va cedir una parcel·la l’any 2019, i encara no s’ha executat la construcció.

Segons Marcos Sanchis “Totes dues peticions són necessàries per a la nostra Ciutat, per una costat portem reivindicant l’ampliació del pàrquing des de fa molt temps, atés que la gent per falta d’espai aparca per la carretera, pegats a les cunetes amb el perill que això comporta”. “I d’altra banda el centre de salut Xàtiva II és una prioritat de cara a donar servei en la zona aquest de la Xàtiva; En definitiva són peticions raonables, no són ocurrències i per això li demanem a l’Alcalde, al Sr. Cerdà que si veritablement vol defensar els interessos de Xàtiva exigisca als seus companys del grup socialista en Les Corts que recolzen aquestes esmenes perquè tiren avant”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Ajuntament de Xàtiva desbloqueja el conflicte laboral del Conservatori

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here