El PP usa Xàtiva per reivindicar la “lliberat” de fer festejos taurins a les localitats on s’han deixat de programar

0
416
Els candidats del PP, davant de la plaça de bous de Xàtiva

La candidata al Congrés Belén Hoyo, junt als candidats de localitats on ja no es fan festejos després de consultar a la ciutadania, parla de “prohibició” i de “esquerra repressora”, i aposta per recuperar la tauromàquia

La defensa de les corregudes de bous i dels ‘bous al carrer’ va ser aquest dimarts una altra de les “llibertats i tradicions” reivindicades pel PP en un acte a Xàtiva que va estar encapçalat per la candidata al Congrés, Belén Hoyo. Va ser a Xàtiva, convertint-la així en bandera de les localitats que ha deixat de programar bous després d’una consulta ciutadana, però que també ha tingut a Canals, Bétera, Paterna, Xirivella, Godella, Pedreguer, Elda o Monóver.

Així el PP va voler reunir els candidats populars d’aquesta localitat davant la plaça de bous de Xàtiva, on des de 2016 ja no es programen aquests festejos taurins emparant-se en el resultat d’una consulta ciutadana. Malgrat aquesta condició el PP ha volgut ratllar aquesta no programació com a “prohibició”, així com una política de la “esquerra repressora”.

La jornada reivindicativa del PP també s’ha completat amb una xarrada-col·loqui en favor de la tauromàquia en la qual, al costat dels polítics populars, han assistit representants del sector taurí com el club Taurí El Punteret i la Penya Taurina Socarrat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here