El PP proposa situar el futur centre de salut Xàtiva II a l’Hotel Murta

0
6125
Hotel Murta de Xàtiva.

El regidor Marcos Sanchis assegura que “per les dimensions del projecte i altres aspectes com la ubicació en la zona aquest de la ciutat encaixaria molt bé”

El PP de Xàtiva ha proposat que el futur centre de salut Xàtiva II s’ubique en l’actual Hotel Murta, de propietat municipal. Els populars apunten que d’aquesta forma s’aprofitaria aquest complex després que la concessió per la seua explotació haja quedat deserta, segons s’ha constatat a la comissió de Foment de l’Ajuntament de Xàtiva.

L’única empresa que es va presentar a la licitació al final ha renunciat argumentant que havia realitzat una oferta que contenia un error objectiu en realitzar l’estudi econòmic i en segon lloc la situació de pandèmia actual, que perjudica el turisme, per la qual cosa sol·licitava que es tinguera per no presentada l’oferta.

El PP també apunta “al fort rebuig que va generar en el seu moment la pretensió del PSPV-PSOE de construir el centre de salut en una de les parcel·les que se situen al costat del col·legi Teresa Coloma, per part no sols de la comunitat educativa sinó també per la pròpia Conselleria d’Educació”. Per tot el regidor del PP ha proposat als membres de la comissió la possibilitat d’ubicar allí el futur centre de salut.

“Pensem que és una bona opció i que ara més que mai cal prevaldre les inversions sanitàries a la nostra ciutat, i per les dimensions del projecte i altres aspectes com la ubicació en la zona aquest de la ciutat encaixaria molt bé”, ha declarat Sanchis. Paral·lelament, “a Xàtiva tenim uns serveis d’hotels i hospedería suficients, tant públics com privats, i vist el vist el millor seria abandonar la idea d’hotel i restaurant i dotar a aqueix espai d’un altre ús”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here