El PP expulsa a l’alcalde de Benavites després de ser processat per violència masclista


0
1661
Carlos Gil, alcalde de Benavites.

Carlos Gil també ha sigut expulsat del grup popular de la Diputació de València i el PP li demana que entregue l’acta

El PP ha anunciat que expulsa del partit a l’alcalde de Benavites, Carlos Gil, despres de ser processat per la Fiscalia per un cas de violència masclista, i pel qual demana una pena de 10 mesos de presó. En una nota de premsa el PP de la província de València anuncia que Gil també ha sigut expulsat del grup popular en la Diputació de València, i li demana que renuncie a la seua acta de diputat.

El president provincial del PP, Vicente Mompó, recorda que es va sol·licitar la seua suspensió cautelar de militància en el partit i la direcció provincial la va acceptar perquè entenia que la seua situació no era compatible amb l’acompliment de les seues responsabilitats. D’aquesta forma ara es demana la baixa definitiva del partit i Carlos Gil deixarà de representar al PP a Benavites, municipi del que és alcalde.

Malgrat la suspensió cautelar en els últims mesos ha continuat participant de manera activa en els plens i en els consells d’administració de Divalterra com un integrant més del grup popular.

Mompó ha recordat que els estatuts interns del PP «estan per a complir-se» i ha defensat que el partit que encapçala és absolutament sensible contra la violència masclista i totalment determinat a combatre-la en tots els àmbits. Finalment, el president provincial del PP ha mostrat «respecte absolut a les decisions judicials» i també al «dret a la presumpció d’innocència».

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here