El PP desautoritza a la regidora de l’Olleria per les paraules homòfobes, sense demanar la renúncia

CaixaBank - MyBox

0
740
La regidora Gema Vidal, junt al portaveu del PP a l'Olleria, José Vidal
La regidora Gema Vidal, junt al portaveu del PP a l’Olleria, José Vidal

Des del PP estatal s’ha desautoritzat a la regidora del PP de l’Olleria, Gemma Borrás, que va dir que “els homosexuals tenen les hormones trastocades”, però s’ha limitat a la crítica amb un tuit i no ha demanat que renuncie a la seua acta de regidora.

Concretament el tuit del PP afirma “El PP desautoriza declaración de la concejala de Ollería y se muestra a favor del respeto a todas las orientaciones sexuales #StopLGTBfobia”, comentari en la xarxa social que ha estat criticat pel propi alcalde de l’Olleria, Julià Engo (Compromís), amb un altre tuit en la que reclamava la dimissió: “@PPopular per a quan la dimissió? O també serà en diferit? @PPolleria no pensa dir res?#GemaBorrásDimissió @compXlolleria #LGTBIQfòbia!”.

Sobre les paraules de Borrás també s’ha pronuciat en termes similars el PPCV afirmant que “Condenamos rotundamente las declaraciones de edil en l’Olleria.Ni nos representan ni nos identifican. Nadie puede atacar la libertad de otro”. També el partit a nivell provincial afirmant que “Condenamos y lamentamos las declaraciones de la concejal de l’Olleria, que en absoluto son compartidas por la organización popular”. No obstant no ha hagut cap reacció del PP local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here