El PP de Xàtiva recupera a Marcos Sanchis com a número 2 d’una llista electoral amb molts canvis

0
1848
Foto de família dels integrants de la llista del PP de Xàtiva

Sanchisi ja va ser regidor entre 2007 i 2011 i també president de la gestora local del PP després de la desfeta de les eleccions de 2015

El PP de Xàtiva ha fet pública la seua llista per a les eleccions municipals del 28 d’abril, llista en la que renova els seus llocs d’eixida a excepció de la candidata María José Pla (regidora des de 2011 ja amb Alfonso Rus) i també de la recuperació de Marco Antonio Sanchis que serà el número 2.

Sanchis ja va ser regidor del PP amb Rus en la legislatura 2007-11, i va repetir uns mesos en la següent, fins que va ser nomenat director de l’IVAJ; a més a més també va ser nomenat president de la gestora local del PP a conseqüència de la desfeta de les passades eleccions de 2015 -amb la caiguda de Rus- i perdre el govern local després de 20 anys.

En declaraciones de nuestra candidata Mª José Pla: “presentamos una lista renovada que combina un perfil joven con la experiencia, pero unida por un mismo objetivo: la ilusión de sacar este proyecto político adelante”.

A més de Pla i Sanchis els noms que apareixen en llocs d’eixida en el PP són Eduardo Llopis, Pilar García Morell, Vicente Boluda, Ana Díez i Rosa María Juárez. Segons Pla “presentem una llista renovada que combina un perfil jove amb l’experiència, però unida per un mateix objectiu: la il·lusió de traure este projecte políticament endavant”.

A més a més ha destacat que “estem configurant el programa electoral sabent els objectius que volem aconseguir i ,ara, amb les persones que integren la candidatrua i l’aportació de vïns i col·lectius anem a concretar tots els projectes que volem per Xàtiva”.

La llista completa del PP de Xàtiva és la següent:

1. MªJosé Pla
2. Marco A. Sanchis
3. Eduardo Llopis
4. Pilar García Morell
5. Vicente Boluda
6. Ana Díez
7. Rosa María Juárez
8. David Oltra
9. Mª Salvadora Pérez
10. Andrés Carull
11. María Fabuel
12. Antonio Marín
13. Maria Calabuig
14. Vicente Albiñana
15. Rafael Oltra
16. Joaquín Guerola
17. Inmaculada Signes
18. Oscar Palop
19. Lidia Bellvis
20. Jorge Bausa
21. José Ignacio Ferri
22. Rosa Esteban
23. Ernesto Torres
24. José Domingo

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here