El PP de Xàtiva reclama a l’ajuntament que pague les ajudes del xec infantil abans de que acabe el curs

0
1826
Marcos Sanchis, portaveu del PP a Xàtiva.

Marcos Sanchis (PP) acusa a l’alcalde Roger cerba de que «incompleix el compromís de tots els grups polítics de fer gratuïta l’educació de 0 a 3 anys”

El PP de Xàtiva ha reclamat a l’Ajuntament el pagament de les ajudes de 0 a 3 anys abans de que acabe el curs ja que «estem a escassos dies de finalitzar el curs escolar de 2020-21» i el govern municipal no ha pagat les ajudes a les famílies beneficiares del xec infantil.

En concret afirmen que en total són més de 120 famílies les que no han rebut l’ajuda de l’ajuntament de Xàtiva. Per al regidor Popular, Marcos Sanchis “estem davant un nou incompliment del Sr. Cerdà, que deixa tirades a les famílies que van escolaritzar als seus fills en els centres autoritzats d’educació infantil de la nostra Ciutat. Fruit d’aquesta mala gestió estem al juny, i les famílies no han rebut un euro de les ajudes promeses, la qual cosa genera frustració entre les famílies que veuen que estan a la cua de les prioritats d’aquest govern”.

Des del PP asseguren que el propi alcalde en el ple del passat mes d’abril es va comprometre al pagament d’aquestes ajudes abans que finalitzara el mes de maig. D’aquesta forma ha conclòs Marcos Sanchis que “volem que el Sr. Cerdà es pose a treballar per solucionar aquest problema i paguen els 150.000 euros compromesos a les famílies de Xàtiva”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí