El PP de Xàtiva acusa directament a l’alcalde de perdre una subvenció de 70.000 euros

CaixaBank - MyBox

0
3315
Maria José Pla

La portaveu María José Pla apunta que és el 40% del total del que costaria l’ajuda per a un pla per la contractació de jovenes qualificats aturats

El PP de Xàtiva ha acusat a l’alcalde de la ciutat Roger Cerdà de ser el responsible que l’ajuntament haja perdut part d’una subvenció per a contractar a joves qualificats aturats a la ciutat.

La portaveu popular, María José Pla, afirma que la setmana passada va tindre entrada en al resgistre de l’Ajuntament una escrit de LABORA en el qual s’especificava la minoració de la subvenció concedida a l’Ajuntament per valor de 68.460 euros. Davant esta situació Pla afirma “és un fracàs de l’equip de govern, suposa perdre el 40% d’una subvenció per als joves titulats de la nostra ciutat”, “ara eixos diners que no vindran de la Generalitat els haurà de pagar l’ajuntament dels diners dels ciutadans de Xàtiva”.

Pla ha afegit que estem davant un fet “repetit en diverses ocasions, encara que no per això menys greu, ens estem acostumant a perdre subvencions o al fet que ens les minoren per la incompetència del senyor Cerdà”. “El més lamentable és que ningú de l’equip de govern assumirà responsabilitats polítiques per aquesta nova pèrdua”.

Conclou afirmant la portaveu popular que “estem davant un govern caducat, esgotat, i descompensat, on els seus màxims exponents, un està a València, l’altre amb excés de treball, i tot això fa que es cometen greus errors que al final els perjudicats són els ciutadans”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here