El PP de Xàtiva acusa al regidor Reig de contractar una obra menor de 14.500 € sense concurs

0
1993
Marcos Sanchis, davant el pont al riu Albaida

Marcos Sanchis afirma que «la realització d’obres sense contracte suposa un atemptat contra la llei de contractació del sector públic»

El PP ha acusat al regidor socialista Nacho Reig d’haver contractat a dit i sense procediment una obra menor per valor de 14.500 euros. Segons el regidor Marcos Sanchis el passat dia 19 de novembre l’Ajuntament de Xàtiva va aprovar per resolució d’alcaldia la realització d’un contracte menor sense petició d’ofertes per a la reparació del pont sobre el riu Albaida a l’altura de la casa de la Llum, però que aquesta intervenció «ja es troba finalitzada».

«Estem davant un cas flagrant d’incompliment de la Llei de contractes del Sector Públic, en realitzar-se una obra sense el procediment legalment establit» ctritica Sanchis. El regidor del PP ironitza afirmant que «sembla màgia» que l’obra s’haja acabat abans d’adjudicar-se, i assegura que el fet «és greu atés que aquest tipus de pràctiques estan prohibides per la llei».

Davant esta situació Marcos Sanchis afirma que sol·licitaran a la intervenció general de l’ajuntament que actue en aquest cas, «perquè és totalment flagrant l’incompliment i que prenga les mesures oportunes per a restaurar l’interés públic».

El PP també ha acusat l’Alcalde, Roger Cerdà, de donar «mànega ampla» a Reig, per la qual cosa li reclama que «és moment que reconsidere la distribució de competències de l’ajuntament, que com ja denunciem es tracta d’un govern descompensat que s’assenta sobre 2 regidors que assumeixen la major i més importants àrees de gestió i això al final, crea aquest tipus d’irregularitats que suposen un atemptat contra la llei de contracte».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí