El PP de Xàtiva acusa al govern municipal de perdre 154.000 euros del PIFS 2017 de la Diputació

0
839
María José Pla, portaveu del PP de Xàtiva

Segons la candidata María José Pla “els requeriments de la Diputació a la nostra ciutat han sigut continus davant la presentació de projectes que no complien els requisits de la convocatòria”

El PP de Xàtiva ha acusat al govern municipal d’haver deixat perdre 154.000 euros del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS) de l’any 2017 de la Diputació de València. Així la candidata popular, María José Pla, ha afirmat que “quasi 2 anys ha tingut el govern de la ciutat per a executar les obres d’aquest pla. El 31 de desembre de 2018 acabava el termini d’execució i certificació de les obres i Xàtiva no havia presentat res”.

Segons Pla “els requeriments de la Diputació a la nostra ciutat han sigut continus davant la presentació de projectes que no complien els requisits de la convocatòria”. Per això el PP afirma que ha sol·licitat per escrit còpia de tots els informes emesos pel servei d’assistència tècnica de la Diputació de València a cada projecte, modificat o esmena “per a conéixer la veritat atés que el regidor Reig va mentir de nou quan ens va dir en el passat ple que el tripartit havia complit amb els terminis de l’execució i certificació de les obres”.

El PP ha fet la seua pròpia llista d’inversions perdudes, així apunta que “Primer van ser 1.0000.0000 euros que no han aconseguit per a Sant Domènec. Després els 254.000 que no han volgut per a la plaça de bous i als quals va confirmar que havien renunciat el tinent alcalde Reig fa uns dies” i finalmente “segons consta en un decret d’alcaldia, la Diputació de València va avançar a l’Ajuntament el 70% de la quantia total, 108.131,81 euros, dels quals ja cal retornar 53.455,38 als quals s’uniran els 78.109,18 adjudicats atés que no han certificat cap de les obres en termini”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here