El PP de Xàtiva acusa al govern local de perdre una subvenció de 140.000 € per a l’adquisició del bus urbà

0
702
Bus urbà de Xàtiva.

Marcos Sanchis: “El govern PSOE-CS no aporta solucions als desafiaments de mobilitat a Xàtiva”

El PP ha acusat al govern local de PSPV-Cs de Xàtiva d’haver perdut una subvenció de 140.000 euros destinada a l’adquisició del bus urbà.

Asseguren que l’equip de govern va rebre una ajuda de la Generalitat Valenciana convocada per al foment de la mobilitat urbana sostenible el passat 18 de maig de 2018, amb l’objectiu d’adquirir un autobús de baixes emissions contaminants. No obstant la Generalitat ha revocat la subvenció, aseguren al PP.

Expliquen que en un escrit que ha tingut entrada en el registre de l’ajuntament de Xàtiva el 17 de setembre el Dtor. Gral. d’Administració Local resol revocar la subvenció de 140.000 euros per a l’adquisició del bus de baixes emissions. Les causes de la revocació és “per l’incompliment dels requisits del seu atorgament i no adquirir un autobús elèctric o híbrid, sinó de gasoil, la qual cosa és considerat per la Generalitat valenciana, com una modificació substancial de l’objecte de la subvenció i que això comporta la pèrdua dels 140.000 euros concedits”, afirmen al PP.

Per al regidor del grup municipal popular Marcos Sanchis “això és una mostra més de la mala gestió de l’equip de govern; estem en la setmana de la mobilitat, a Xàtiva la setmana de la immobilitat; i des del govern només ens arriben notícies d’una pèrdua de 140.000 euros per al bus urbà. Per desgràcia estem davant un govern que no aporta solucions als problemes de mobilitat a la nostra ciutat, seguim sense carril bici, sense saber si es convertirà en zona de vianants el centre històric, si s’apostarà per la mobilitat elèctrica, la doble fila… seguim amb molts interrogants que l’equip de govern no dóna resposta”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here