El PP de Ontinyent acusa de “demagògia” al PSPV per voler tancar la TVO per censura

0
554
Lina Insa
Lina Insa, alcaldessa d'Ontinyent

El grup municipal del PP que governa l’Ajuntament d’Ontinyent ha acusat al PSPV de la localitat de fer “demagògia barata” respecte a la Televisió d’Ontinyent (TVO) per demanar el seu tancament. Així afirmen que la TVO “és un servei públic que satisfà l’interés dels ciutadans” i que des que governa l’executiu de l’alcaldessa Lina Insa el cost d’esta televisió s’ha reduït en 25.000 euros anuals.

La setmana passada el PSPV d’Ontinyent va demanar a l’Ajuntament que tancara TVO i que destinara la seua partida pressupostària a ajudes per a l’educació perquè esta “no fa un servei públic” ja que “sols serveix perquè Lina Insa ixca en pantalla” i va lamentar el que consideraven “censura” per no treure imatges de Jorge Alarte (secretari general del PSPV) durant la seua visita a les festes d’Ontinyent.

Des del PP s’ha explicat que amb l’actual gestió “s’ha estat capaç de disminuir en quasi 13.000 euros el nou contracte d’adjudicació i incloure en la plica de condicions actes festius que anteriorment es pagaven a banda i sumen més de 12.000 euros”.

A més també han atacat al PSPV afirmant que, respecte a les acusacions de manipulacions fetes “sembla irònic que un socialista parle de manipulació informativa quan són precisament ells els que tenen matrícula d’honor en control, manipulació i obstrucció d’informació en els mitjans de comunicació, tant locals com nacionals”. Així han justificat esta acusació afirmant que “si no ¿com és possible que continuen enganyant a un sector de la població espanyola després de la incompetència que demostra el govern de Zapatero?”.

Per una altra banda des del PP d’Ontinyent han qualificat com “malbaratament econòmic” la compra d’accions de la televisió privada valenciana Info TV en la passada legislatura governada per PSPV, Bloc i EU “per valor de 30.000 euros i que es va fer per decret d’alcaldia i amb advertència d’il·legalitat” apunten des del partit governant.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Bocairent acollira l'exposició 'La transició a la democràcia (1974-1982)' de la Universitat d'Alacant

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here