El PP de l’Olleria demana la dimissió a la seua regidora per la intervenció homófoba

0
681
La regidora Gema Vidal, junt al portaveu del PP a l'Olleria, José Vidal
La regidora Gema Vidal, junt al portaveu del PP a l’Olleria, José Vidal

El PP de l’Olleria ha demanat la dimissió del seu regidor Gema Borrás després dels comentaris homófobs abocaments en el transcurs d’un debat plenari fa amb prou faenes uns dies. Segons expliquen, lamenten profundament les manifestacions realitzades pel seu representant en el consistori sobre les persones LGTB. Així, mostren la seua satisfacció per la rectificació de Borrás, que va retirar el seu comentari i va demanar disculpes, però entenen que «no és suficient» perquè l’observació que va realitzar «no ha estat a l’altura d’una persona que representa a la majoria dels ciutadans del nostre municipi i, en absolut, és compartida per la nostra organització local».

Borrás es va referir durant el debat al fet que els homosexuals «tenen les hormones trastocades», una afirmació que li va valdre les crítiques de l’alcalde de la localitat, Julià Engó (Compromís), qui li va instar al fet que no fera judicis de valor sobre el comportament o l’orientació sexual de les persones».

La polèmica no va acabar allí. Els directors de OK Diario, Eduardo Inda, i La Razón, Francisco Marhuenda, van fer en el programa de televisió La Sexta Noche comentaris menyspreant la localitat de l’Olleria, causant malestar a la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here