El PP de l’Olleria critica la gestió de la neteja i dels serveis durant els dies de la Fira

0
607
fira l'Olleria
El PP afirma que s'ha netejat tard el recinte de la fira

El PP de l’Olleria ha afirmat que molts veïns de la zona on s’ubicava la fira celebrada a finals d’octubre s’han queixat “pel que fa a la salubritat i higiene de l’event”. D’esta forma els populars apunten  a la “falta de disposició d’urinaris per tot el recorregut, falta d’organització i procediments d’actuació davant determinats fets, ingent quanitats d’escombraries, gots de plàstic, botelles de vidre sense arreplegar encara el dilluns després a les 9h etc”.

El PP recrimina així que haurien hagut d’eixir les brigades de serveis “per ordre de la regidoria corresponent” a netejar amb mànegues d’aigua a pressió “totes les ja inapreciables, quan no invisibles, taques de vòmits, orins i restes deixades després del pas de la fira per la nostra població”.

Així des de l’oposició municipal afirmen que “es pot arribar tard prò no fer-ho tan súmament mal, doncs després de suportar una setmana sencera, el que va tardar en desaparéixer tot l’ambient insalubre i l’olor infecte, deixant després delcap de setmana de fira, van i es posen a malbaratar aigua sense to ni so”. D’esta forma el PP es pregunta “amb quina pretensió o finalitat? És vergonyós, i molt molt reprotxable”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here