El PP d’Albaida aprova al ple les mesures ‘anticrisi’ proposades per PSPV i Bloc

0
1027
ple albaida
El ple ha votat conjuntament les propostes

En l’últim ple celebrat a l’Ajuntament d’Albaida el consistori va aprovar per unanimitat l’adopció de les mesures ‘anticrisi’ proposades pels partits de l’oposició. D’esta forma es va a aprovar  la creació del Consell Econòmic i Social (CES) d’Albaida que demanava el Bloc i també que s’impulse el treball de les Agents de Desenvolupament Local (ADL) proposat des del PSPV.

El portaveu del Bloc, Josep Albert, va explicar que el CES haurà de comptar amb la participació de «tots els agents econòmics i socials del municipi com partits polítics, sindicats, empresaris, comerciants o associacions. El regidor nacionalista afirma que l’objectiu de l’organisme ha de ser «poder planificar el desenvolupament econòmic i social de la ciutat, així com debatre i proposar totes les mesures adients per millorar la situació socioeconòmica i laboral d’Albaida».

Per la seua banda la dirigent del PSPV, Eva Tormo, ha afirmat que, respecte a les ADL cal que estes «es coordinen amb les institucions i organismes que tenen competències en matèria de desenvolupament local i polítiques actives d’ocupació». La portaveu socialista també ha afegit que la moció reclama a l’ajuntament que «es pose a treballar i prenga la iniciativa en les polítiques actives d’ocupació, que es prenguen mesures per crear l’Oficina Municipal de Desenvolupament Local, i que es pose en marxa una campanya de divulgació i informació a la ciutadania, principalment als aturats».

Des de les formacions progressistes s’ha apuntat que davant una situació a Albaida amb prop de 750 aturats cal que tots els partits treballen tots units per facilitar la creació de treball i procurar el desenvolupament econòmic local.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí