El PP culpa al PSPV de que l’Ajuntament haja d’enderrocar cases al Disseminat d’Ontinyent

0
551
casetes Ontinyent
L'ajuntament ha anunciat l'enderrocament de 13 casetes

El PP d’Ontinyent ha apuntat al PSPV com a responsable de les ordres d’enderrocament que ha aprovat l’ajuntament este estiu afirmant que “els expedients d’enderrocament de cases de camp que ara s’han comunicat, sempre en compliment de la legalitat, no van ser iniciats pel Partit Popular”.

Així el PP s’escuda de les crítiques afirmant que “quan el PP va arribar a l’alcaldia va haver de fer-se càrrec i assumir les conseqüències d’unes accions i decisions preses per l’equip de govern del tripartit -PSPV, Bloc i EU-” encara que el PP “sempre s’havia mostrat en contra”. Davant esta situació des del partit que governa l’Ajuntament d’Ontinyent afirmen que “si hi ha algú que ha de donar explicacions sobre el tema del disseminat és el PSPV i no el PP” perquè “nosaltres ens hem limitat a complir la llei i continuar amb uns expedients d’enderrocament que els socialistes van obrir.

El govern de l’alcaldessa Lina Insa ha aprovat durant este estiu l’enderroc d’un total de 13 cases de camp a la zona del Disseminat d’Ontinyent, les últimes aprovades al Butlletí Oficial de la Província de València el passat 27 d’agost, cases que estan “completament acabades i en ús”, segons el BOPV, provocant un seguit de crítiques dels afectats i les associacions que defensen este tipus d’habitatge construït de forma il·legal.

El PP va accedir al govern local tenint com una de les seues principals promeses electorals la solució a este sector de cases il·legals apuntant a la legalització d’estes, mentre que l’anterior govern tripartit va treballar en la direcció de redactar 61 expedients urbanístics. La primera acció pública de Lina Insa va ser la de donar per caducats els expedients oberts i així pretendre una legalització urbanística.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Rus diu a Énguera que el PP "no va a parar fins que esta comarca siga com a mínim el 51% nostra"

No obstant la Fiscalia de Medi Ambient va tindre informació sobre esta situació i va obrir diligències penals contra Lina Insa per estes accions. Així advertia que si deixava prescriure estes il·legalitats urbanístiques es podria enfrontar davant un delicte de prevaricació. Davant esta situació l’Ajuntament d’Ontinyent va haver de tornar a obrir la majoria d’expedients.

El PP ha culpat així al PSPV de “donar l’esquena durant 25 anys” al problema de les construccions al disseminat, però que a més el PGOU dissenyat per l’anterior govern tampoc donava solució al problema. Finalment el PP diu que “s’han iniciat tota una sèrie de tràmits que no són ni fàcils ni ràpids, però que aportaran solució al problema i ordenaran miers i milers de metres de terrenys”, i ara demanen “tranquilitat i confiança” en el PP.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here