El PP critica que en 3 anys el Botànic no desdoble la CV-60 a la Vall d’Albaida, quan els populars la van obviar durant 10

0
1029
Alfredo Castelló i Mercedes Pastor a Ontinyent

En 2005, el Ministeri de Foment de l’aleshores govern Zapatero va pactar amb la Generalitat de Camps van acabar l’autovia central (A 7-CV40), obres que sí que es van finalinitzar, i el Consell havia de desdoblar l’autovia CV-60, que no va fer

Desdoblar el tram d’uns 20 quilòmetres entre Terrateig i l’Olleria de la carretera CV-40, al cor de la Vall d’Albaida, i que és l’últim que queda per connectar l’AP-7 de la costa des de Gandia amb l’A7 d’interior és una reivindicació històrica dels veïns, alcaldes i empresaris de la Vall d’Albaida i la Safor. Completar esta infraestructura és l’exigència que ha tornat a posar sobre la taula el PP que ha criticat al Consell del Botànic (PSPV i Compromís) no haja dut a terme este projecte durant els seus tres anys de govern, però cal recordar que el PP també la va deixar penjada durant 10.

El portaveu d’Infraestructures del Grup Popular en Els Corts, Alfredo Castelló, en un balanç sobre inversions realitzades pel Consell a la comarca, i d’esta infraestructura en concret destacava que és “una connexió estratègica”, però que “el Botànic no ha mogut un dit”. Però cal recordar que en 2005, el Ministeri de Foment de l’aleshores govern Zapatero, i la Generalitat de Francisco Camps van arribar a un acord per a el ministeri es feia càrrec d’acabar l’autovia central (A 7-CV40), obres que sí que es van finalinitzar, i el Consell havia de desdoblar l’autovia CV-60, intervenció que durant els 10 anys següents del PP no es va dur a terme, i ara reclama.

Altres propostes

Alfredo Castelló en la seua visita a Ontinyent ha manifestat que “en el Debat de Política General el PPCV va defensar qüestions que per a Ontinyent i la comarca de la Vall d’Albaida. Presentem 25 iniciatives de tot tipus, amb 15 milions d’euros per a diferents necessitats com el Palau de Justícia, la indústria tèxtil, educació o el sector empresarial”, ha assenyalat. “Hem demanat millores en la comarca per al nucli històric de Bocairent, per al nucli urbà d’Aielo de Malferit, per a infraestructures perquè no han fet ni un metre lineal de carreteres ni de ferrocarril. Demanem una línia d’ajudes al sector tèxtil de la Vall d’Albaida, el desdoblament de la CV-650 i CV-651, que podrien ser dues vies de gran capacitat”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Ontinyent inicia la construcció d'una zona esportiva de 1.032m² al mirador de Pere IV

Castelló també ha criticat la “falta de voluntat política de millora” i ha posat com a exemple el Palau de Justícia d’Ontinyent. “Es van anunciar les obres però després d’un any no s’ha fet res. Està el local adequat per a traslladar el jutjat nombre 3 i executar les obres però no hi ha voluntat de fer millores en l’edifici encara que no estiga en condicions. Quan cal baixar a la realitat no fan gens, no milloren gens”.

Per la seua banda, la portaveu del PP a Ontinyent, Mercedes Pastor, ha assenyalat que “quasi a punt de finalitzar la legislatura, a Ontinyent hi ha nombroses reivindicacions i promeses sense executar sent les més cridaneres les relacions amb l’educació amb les obres del Edificant que no s’han iniciat, amb retard de projectes sanitaris i problemes en Sanitat que han disparat les llistes d’espera i amb la paralització d’infraestructures com la promesa CV-60 Terrateig-l’Olleria que, després de moltes promeses, el Botànic ha dit que no”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here