El PP confirma les candidatures a les alcaldies d’Énguera, la Llosa, Moixent, Llocnou, Vallés i Bolbait

0
888
Santiago Arévalo presenta al nou candidat José Simón
Santiago Arévalo presenta al nou candidat José Simón

El Comité Electoral del PP de la província de València ha confirmat cinc noves candidatures a les alcaldies de diferents municipis de la Costera i la Canal de Navarrés. Entre elles cal destacar la renovació a Énguera, i l’aposta pels actuals alcaldes a la Llosa de Ranes i Moixent.

A Énguera es canviarà el candidat ja que Santiago Arévalo deixa l’alcaldia després de 4 legislatures al capdavant de l’ajuntament, el seu successor serà José Simón. A la Canal de Navarrés també s’ha renovat la candidatura a Bolbait, i Práxedes Polop, després de 8 anys com a alcaldessa, deixarà pas a la candidatura de Yolanda García.

A la Costera es manté la candidatura d’Evarist Aznar, a la Llosa de Ranes i de Vicente Dubal a Moixent, alcaldes de les seues localitats des de 2003. A Vallés també es torna a confiar amb l’actual alcalde José Luis Herrero, que governa des de 2005. Finalment el PP també ha tornat a dipositar la seua confiança com a candidat a l’exalcalde Francisco Sanz, que va governar entre 2003 i 2011.

Es tracta de la tercera onada d’aprovació de candidatures del PP després d’haver confirmat en setmanes anteriors les de localitats com Canals o l’Alcúdia de Crespins.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here