El PP afirma que Adif reserva 600.000 € per al tren Xàtiva-Alcoi encara que no estiga als pressupostos de l’Estat

0
1137
Imatge de la línia Xàtiva-Alcoi.

La diputada Lola Alba afirma que la partida de 900.000 euros d’Adif per a millorar les infraestructures a la Comunitat Valenciana destinarà el 66% al tren Xàtiva-Alcoi

El PP ha assegurat que l’empresa pública Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) preveu una inversió de 600.000 euros en el seu pressupost de 2018 per a millorar el tren Xàtiva-Alcoi. Estes manifestacions les realitza el PP després de saber-se que als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per a 2018 no s’especifica cap partida específica per a la línia fèrria en el pressupost d’Adif.

Així la diputada del PP Lola Alba ha assegurat que dins del pressupost d’Adif està contemplada una partida de 900.000 euros per a millorar les infraestructures a la Comunitat Valenciana, dels quals afirma que 600.000 euros es destinaran al tren Xàtiva-Alcoi.

Alba ha aprofitat per contraatacar al govern del Botànic de PSPV i Compromís afirmant que «està clar qui creu i qui inverteix en els transports ferroviaris «, criticant l’absència de fons per a esta línia en els comptes de la Generalitat.

La diputada ha recalcat que la Generalitat no ha destinat per al tren un sol euro en el seu pressupost de 2018. “Aquells que en el seu moment reivindicaven inversions al 50% entre l’administració autonòmica i central en l’actualitat han destinat zero euros i demostren que el tren no els importa gens”, ha manifestat Alba.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí