Rodríguez és acompanyat per membres del Botànic en les Festes d’Ontinyent, mentre rep la crítica d’un PP amb clevills

0
945
Imatge de la llotja d'autoritats en l'entrada de Moros i Cristians d'Ontinyent

Dos consellers, Soler i Climent, i el president de les Corts, assisteixen a l’entrada de Moros i Cristians, mentre el PP critica el suport amb una visita que porta a Bonig i Betoret no apareix

La investigació de Jorge Rodríguez dins del cas Alqueria no ha espantat a dirigents del Botànic de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent i van acompanyar a l’alcalde el passat divendres. Concretament va ser el número 2 socialista del Consell, el conseller d’Hisenda Vicent Soler; el seu company a l’executiu, el responsable d’Economia Rafa Climent (Compromís), i el president de les Corts, Enric Morera (Compromís).

Però a més d’estos dirigents també van estar presents el diputat provincial de carreteres, el socialista Pablo Seguí, o el diputat a Corts i secretari d’Organització del PSPV, José Muñoz. Altres representants municipals van ser l’alcalde Almussafes, TAntonio González; el de Dénia, Vicente Grimalt; o el de Llíria, Manuel Civera.

Crítica d’un PP amb clevills

Esta imatge que es va veure a la llotja d’autoritats ha rebut les crítiques del PP, així la portaveu del PP a la Diputació, Mari Carmen Contelles, ha afirmat que el Botànic ha intentat “blanquejar” la imatge de rodríguez amb esta imatge llegida en clau de suport.

Contelles ha afirmat que el Botànic “dóna llicència a l’alcalde imputat” i s’ha preguntat “on ha quedat la tolerància zero que tant exigien quan no anava amb ells”. Així, ha criticat el cinisme de socialistes i Compromís “en donar afecte públicament a una persona que s’ha enrocat en l’alcaldia i que va ser rebuda com un heroi a Ontinyent”. Així i tot la vicesecretària general del PPCV ha assenyalat que “la justícia haurà de dir si Rodríguez és o no culpable d’alguna cosa”, però ha assenyalat que en política “cal mantenir coherència amb el que s’ha exigit als altres.

Però cal destacar també que la plana major del PP va desembarcar en la mateixa entrada de moros i cristians, amb la presidenta regional Isabel Bonig al capdavant, però també els diputats Maria José Catalá, Juan Caballero i el diputat al Congrés i president de la gestora de la província de València, Rubén Moreno. Així cal destacar que la assistènica d’este cercle proper a Bonig va tindre com a conseqüència l’absència de Vicente Betoret, el també diputat autonòmic del PP, enfrontat internament a Bonig, i membre de l’executiva del nou president del PP, Pablo Casao.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here