El PP acusa a Puig de “mentir” sobre les condicions laborals als 1.400 treballadors de l’Hospital de la Ribera

0
1072
Hospital de la Ribera, a Alzira

Elena Bastidas denuncia que el Consell ha retallat la inversió prevista a l’Hospital ja que dels 5,4 milions plantejats només ha executat 340.000 euros

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Elena Bastidas, ha assenyalat que el President de la Generalitat, Ximo Puig, “va mentir als valencians i va mentir en seu parlamentària quan va dir que els drets socials i laborals dels treballadors de la Ribera anaven a mantindre’s. Ha enganyat a 1.400 treballadors”.

Bastidas ha fet aquestes declaracions durant un acte celebrat a Alzira emmarcat en el ‘retallades Tour’ al costat del candidat al Congrés, Luis Santamaría i el portaveu del PP a l’ajuntament, José Andrés Hernández, per a denunciar com les retallades estan afectant la Sanitat valenciana i, en concret, a l’Hospital de la Ribera.

Bastidas ha recordat que el President de la Generalitat es va comprometre mantindre les condicions laborals dels 1.400 treballadors de l’Hospital de la Ribera però ha incomplit la seua promesa.

Això significa que “s’estan produint un atac als drets socials i laborals dels professionals de l’Hospital ja que la forma jurídica que se’ls va donar “els està generant un problema amb la seua situació laboral i s’estan veient desatesos”.

Tant és així que s’està produint una fugida de professionals que no se senten ni emparats ni valorats el que es tradueix en un minvament de la qualitat assistencial.

A més, Bastidas ha recordat que el Consell ha retallat la inversió prevista a l’Hospital i que, de 5,4 milions plantejats per a millor les instal·lacions sol s’han executat 340.000. “És un atac directe a l’Estat del benestar”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Alzira prepara el mercat ambulant d'aquest dimecres que ja tindrà parades de tèxtil

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here