El portaveu del PP d’Albaida abandona el partit per l’enfrontament amb la direcció provincial, però es manté de regidor

0
2114
Juan Carlos Roses (esquerra) substituirà com a portaveu a Ignacio Soler (dreta).

Juan Carlos Roses serà el nou portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament d’Albaida

Ignacio Soler, fins ara portaveu del grup popular a l’Ajuntament d’Albaida, s’ha donat de baixa del PP i ha decidit mantindre la seua acta de regidor com a edil no adscrit. Aquest escapçament en el partit es deu a les diferències de Soler amb el líder del PP de la província de València, Vicente Mompó.

Davant aquesta situació el PP ha emés un comunicat en el que ha explicat que Juan Carlos Roses passa a ser el nou portaveu del grup municipal, i que «les portes del Partit Popular sempre estan i estaran obertes per a qualsevol que desitge aportar les seues idees i esforç en favor de la millora de les condicions de vida dels ciutadans».

D’una altra banda afegeixen que «Albaida forma part d’aqueix impuls que el Partit Popular de la província de València, sota la presidència de Vicente Mompó, està donant al partit en tots els municipis».

Els regidors del Grup Popular a l’Ajuntament d’Albaida, Rosa María Pons (actual presidenta del partit) i Juan Carlos Roses (que passarà a ser el portaveu municipal), «continuaran portant el pes de la labor d’oposició en el municipi i treballant amb eficàcia perquè els ciutadans puguen veure resolts els seus problemes i generar expectatives de futur».

El pròxim congrés local del PP a Albaida, que tindrà lloc en les pròximes setmanes, donarà pas a una nova estructura «que tindrà com a principal objectiu elaborar el programa electoral i atendre les necessitats dels veïns».

«L’objectiu de tornar al govern municipal serà més fàcil amb la política de portes obertes per a tots aquells interessats a ajudar a l’aplicació de les polítiques assenyades i moderades del Partit Popular», conclouen.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí