El polígon de l’Estret de Xàtiva estrena nou paviment i reconfigura les places d’aparcament

0
839
El tinent d'alcalde Miquel Lorente ha visitat la intervenció

Xàtiva està a l’espera d’una subvenció de l’IVACE per a acabar d’enllestir la zona així com també el Polígon B

Les actuacions que s’estan duent a terme per al reordenament del tràfic de la ciutat i per a la connexió dels polígons, que culminarà amb la construcció de la glorieta en la CV-645 amb la intersecció al Camí Santa Anna, han arribat al polígon de l’Estret.

En total s’ha realitzat l’asfaltat i reparació del paviment de 1.500 metres quadrats, així com la reconfiguració de l’aparcament, que abans era en cordó i ara serà en bateria per motius de seguretat. En total s’han habilitat 140 places a l’interior del Parc de la Mediterrània, que fins al moment no tenia cap ús aparent, així com 71 places als voltants. La intervenció també ha col·locat la senyalització d’aquest aparcament.

“És important que tinguem els polígons industrials en les millors condicions possibles i per això és important invertir en infraestructura. Hem tractat de donar-li ús a un espai com el jardí de la Mediterrània, oferint unes facilitats en quant a l’aparcament” ha explicat el primer tinent d’alcalde i regidor de mobilitat, Miquel Lorente.

A més a més s’estan iniciant les tasques de millora de l’enllumenat del propi aparcament,a l’espera de que arribe la subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) que completarà les millores al Polígon de l’Estret i també afectarà al Polígon B, on s’asfaltarà la zona i se li donarà un tractament de vial aconseguint així una circumval·lació entre la glorieta del cementeri i la futura glorieta de la CV-645 front al camp de futbol Paquito Coloma.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here