El Polígon de la Pedrera de Benissa ja compta amb fibra òptica i circuit tancat de TV connectat amb la Policia

0
1182
Polígon de la Pedrera.

L’ajuntament de Benissa ha finalitzat la primera fase de modernització del Polígon de la Pedrera corresponent a l’any 2018. Aquesta fase ha dut endavant l’enjardinament amb nous murs, plantes i arbustos autòctons, la instal·lació de fibra òptica, l’enllumenat de la zona amb lluminàries LED eficients, el que generarà un important estalvi, la instal·lació de càmeres de seguretat, un directori d’empreses, nous senyals i pintura viària.

Arran les ajudes que s’han rebut per part de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) pertanyent a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i que s’han augmentat quasi un 10%, s’ha pogut finalitzar a temps aquesta primera fase de condicionament.

Aquest projecte, anomenat ‘Millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en el Polígon Industrial La Pedrera de Benissa’ tracta d’optimitzar el Polígon Industrial amb diverses actuacions que milloren la seguretat, les comunicacions, l’estalvi energètic, la imatge i el trànsit de vehicles.

En aquesta primera fase s’ha tractat com a objectiu millorar la imatge i ampliar la seguretat de la zona. Xavi Tro, responsable polític d’obres i serveis i CREAMA, comenta que “des de l’ajuntament de Benissa estem molts satisfets d’acabar a temps aquesta primera fase corresponent a aquest any. A més a més, estem començant amb la segona fase prevista per a l’any 2019” també comenta que “l’IVACE ens ha comunicat recentment que ens augmenta la subvenció atorgada quasi un 10%, el que significa que l’Ajuntament de Benissa haurà de posar encara menys diners del total de les obres i podrà destinar-los a altres millores per al poble”.

Per la seua part, Manolo Juan, responsable polític d’Urbanisme comenta que “Una vegada més la col·laboració entre administracions, en aquest cas Ajuntament i Generalitat, amb la correcta gestió de subvencions, dóna com a resultat una millora important per a Benissa”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí