El ple de Sagunt ofereix el seu suport unànime a la indústria local per defensar-la durant la crisi de la COVID-19

0
1469
Imatge del ple de Sagunt.

A través d’una Declaració institucional, la Corporació municipal es compromet a fomentar el principal motor de desenvolupament del municipi arran de la situació extraordinària a causa de la COVID-19

El Ple de l’Ajuntament de Sagunt oferix el seu suport unànime a la indústria local. Així ho van decidir en l’última sessió plenària de juliol celebrada de manera presencial el dimecres 29 de juliol, en recolzar tots els grups polítics una declaració institucional.

A causa de la situació sense precedents d’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19, s’ha generat una paràlisi econòmica històrica on persones, col·lectius i empreses estan patint greus conseqüències econòmiques i laborals, obligant al tancament de negocis i a posar en perill molts llocs de treball.

Per este motiu, segons recull l’acord, la Corporació desitja, de manera unànime, traslladar el seu compromís i suport a tota la indústria de la localitat, principal motor del desenvolupament econòmic del nostre territori. Així com, a tots els treballadors i treballadores de les empreses que exercixen un paper essencial: «Des de l’Ajuntament de Sagunt cridem al diàleg i reclamem que les decisions no es prenguen de manera unilateral, sinó que es tinga en compte totes les parts implicades i s’aposte pel consens, deixant de costat la incertesa de treballadors i treballadores».

La declaració, a més, assenyala que la indústria del futur no pot passar per la precarització dels llocs de treball ni pels acomiadaments: «Considerem que la productivitat no té perquè estar renyida amb el manteniment dels llocs de treball; el futur de la indústria ha d’anar en la línia de la innovació, de la inversió de nous equipaments i, sobretot, de la formació contínua».

Per tot això, el Ple es compromet a traslladar el seu compromís i suport a tota la indústria de la localitat, així com a tots els treballadors i treballadores, i a oferir la seua disposició de col·laboració, participació i interlocució en la cerca de solucions i alternatives, per als treballadors, treballadores i empreses del teixit industrial de la ciutat.​

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí