El personal del programa EMCOLD finalitza la seua activitat després de 70 intervencions en edificis i espais públics d’Ontinyent

0
999
Un dels treballadors contractats a Ontinyent

Els treballadors contractats amb ajuda del Consell han permès actuar en col·legis, el Museu Descals i desenvolupar programes dinamització social per al jovent de la ciutat

Les 18 persones contractades per l’Ajuntament d’Ontinyent amb ajuda del Consell dins el programa EMCOLD a la ciutat han finalitzat la seua activitat, després de 6 mesos de treballs en espais públics. Els efectius van estar contractats amb una subvenció autonòmica de 223.000 euros i seleccionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació, executant prop de 70 intervencions a edificis i espais públics municipals.

En concret, entre les actuacions realitzades es troba la millora de paratges i entorns naturals, l’adequació del Molí Descals, obres de reparació i neteja als col·legis de la ciutat, retirada de brosses en vies públiques, reparació de desperfectes menors en la calçada d’algunes vies, o actuacions de pintura en col·legis, així com reparacions vàries. A més, la TASOC contractada a través d’aquest programa ha desenvolupat programes de temps lliure i dinamització social dirigits al jovent de la ciutat.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “han estat en molts casos actuacions de les denominades com a menors, però que és important que es facen per millorar la seguritat, comoditat i imatge d’estos espais. Són accions que a sovint poden resultar poc visibles però que són molt necessàries”, assenyalava.

La regidora de Personal, Natàlia Enguix, destacava que «aquest reforç de personal ens ha permès atendre i solucionar diverses necessitats. Des del Govern d’Ontinyent aprofitarem sempre totes les línies possibles per crear ocupació en condicions dignes, tant sumant-se i complementant els plans d’altres administracions com impulsant plans municipals, una aposta que ens ha permès crear més de 300 llocs de treball directes als últims 4 anys», recordava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí