El pavelló municipal d’Ontinyent se suma a la campanya per visibilització i foment de l’esport femení

0
9196
Cartell amb el lema 'Femení plural' al pavelló d'Ontinyent.

Una pancarta de més de 20 metres de llarg comparteix espai amb els cartells de la campanya ‘Esport i Dona’

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de les regidories d’Esports i Igualtat, han col·locat una pancarta de més de 20 metre de llarg al pavelló poliesportiu dins la campanya «Femení Plural» de visibilització de les dones esportistes tant federades com amateurs. Es tracta d’una pancarta col·locada a l’espai principal del pavelló on apareixen dones esportistes de la ciutat de totes les edats en una imatge que va ser presa abans del confinament i on apareixen dones esportistes ontinyentines en general.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que amb la pancarta, col·locada coincidint amb la Setmana de la Ciutat Educadora i dins la programació d’activitats del Dia contra la Violència de Gènere, “hem volgut reprendre la línia encetada amb el projecte Esport i Dona i els murals que ja tenim al poliesportiu on apareixen xiquetes i dones dels clubs esportius locals. Ara les protagonistes són les dones esportistes en general, federades i amateurs, les que animen a altres dones a posar-se la samarreta i practicar esport”, manifestava.

La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, posava de relleu que “la lluita per la igualtat real ha de ser transversal a totes les àrees de gestió de les administracions, i en aquest cas pensem que posar en valor i fomentar l’esport femení és una línia d’acció que ens ajuda en aquest objectiu”, manifestava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí