‘El Pati: Canals Cultural’: l’aposta per la cultura a la nova normalitat de l’Ajuntament de Canals

0
1349
Ajuntament de Canals.

La música serà la gran protagonista de la programació, amb diverses actuacions de les bandes del poble

L’Ajuntament de Canals farà una forta aposta per la cultura post-confinament amb la proposta ‘El Pati: Canals Cultural’. Durant 5 caps de setmana entre el 10 de juliol i el 9 d’agost el CEIP José Mollà acollirà tot un ventall d’ofertes culturals per a tots els públics, amb entrada gratuïta, aforament limitat i totes les mesures d’higiene i seguretat davant el coronavirus.

La música serà la gran protagonista de la programació, amb diverses actuacions de les bandes del poble: la Unió Musical Santa Cecília i l’Associació Musical Canalense. A més, es reprendrà el Festival So XXI, ajornat per l’Estat d’Alarma, amb dos espectacles: la pel·lícula silent amb música en directe El Gabinet del Dr. Caligari i el concert de percussió Beatesscence-20.

També s’han reprogramat dues de les clàssiques Nits al Túnel estivals: l’espectacle Entrecordes dels guitarristes Ausiàs Parejo i Pedro Navarro i Arrels de Nacre, una proposta que barreja jazz, música clàssica i flamenc.

«El Pati: Canals Cultural» es completarà amb l’espectacle infantil Royal Circ i amb la gal·la per a tots els públics Fem Poble, on un actor valencià estarà amb nosaltres contant tot allò que ha aprés del poble, de la seua història i de la seua gent.

Com el seu nom indica, aquesta iniciativa obri un gran pati, el del col·legi públic José Mollà, a la cultura a Canals. Se suma al rellançament de la temporada teatral al Centre Cultural Calixt III a partir del 19 de juliol amb «La Bella y la Bestia».

En paraules del regidor de cultura, Miquel Alventosa, “apostar per la Cultura és apostar d’una banda pel teixit econòmic que gira al voltant de la música, el teatre i l’espectacle, i d’altra banda pel teixit econòmic local, que veurà com tots els caps de setmana molta gent elegeix quedar-se al poble per gaudir de la programació que li oferim, o inclús com ve gent de fora”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El Ayuntamiento de Valencia restaura un plato de cerámica de Paterna del siglo XIV

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here