El partit de Rodríguez es presenta a 6 municipis que van concentrar el 69% dels vots del diputat d’Ontinyent

0
1203
Jorge Rodríguez en un acte públic a Ontinyent amb simpatitzants

En els municipis en els que es presenta La Vall d’Albaida ens Uneix el PSPV sols presentarà dues candidatures

Ja és oficial. El partit independent impulsat per Jorge Rodríguez, La Vall d’Albaida Ens Uneix (LaVall) ha inscrit candidatures locals a 6 municipis de la comarca: Ontinyent, Albaida, Agullent, el Palomar, Benissoda i Bufali. En estos municipis LaVall únicament competirà amb el PSPV en dos llocs, a Ontinyen i Albaida, a la resta les candidatures socialistes han passat a integrar el partit independent.

Entre les candidatures cal destacar així que hi ha tres alcaldes, Jorge Rodríguez, d’Ontinyent; Estefania Mollà, a Bufali; i Jordi Vila, a el Palomar, destacant a més que Vila també és el secretari d’organització del PSPV; a méa a més a Albaida anirà de número 2 qui va ser el cap de gabinet de Jorge Rodríguez, Ricard Gallego. Estos 6 municipis representen més d’una tercera part del partit judicial d’Ontinyent que engloba un total de 17 localitats.

En estes sis localitats on es presenta LaVall l’any 2015 el PSPV va sumar un total de 13.016 vots, el 92,8% d’ells a Ontinyent (12.079), seguit d’Albaida (450), el Palomar (236), Benissoda (145), Bufali (83) i Agullent (23).

En el total del partit judicial d’Ontinyent el PSPV va aconseguir 18.771 vots, és a dir, el 69,3% dels vots es van concentrar als municipis on es presenta el partit independent de Jorge Rodríguez, més del doble de les 8.991 paperets del PP i de les 7.651 de Compromís. De mantindre’s xifres similars i conservant gran part dels vots La Vall d’Albaida Ens Uneix podria assolir el desitjat diputat provincial.

Llista elecotoral a Ontinyent

Finalment la llista electoral de La Vall d’Albaida ens Uneix estarà conformada per el 81% de la llista socialista inicial, és a dir 17 de 21 membres (excepte Rebeca Torró, Jaime Peris, Matilde Francés i Júlia Sampio). però recuperant a actuals regidors que no anaven a repetir com Joan Sanchis o Virtuds González. Esta és la llista íntegra de la formació a Ontinyent;

1. Jorge Rodríguez Gramage
2. Natalia Enguix Martínez
3. Joan Sanchis Cambra
4. María Rosario Gandía Boronat
5. José Rafael Sanchis Vicedo
6. Manuel Cuesta Rubio
7. Àngels Muñoz Rovira
8. Óscar Borrell Morant
9. Paula Soler Torró
10. Alejandro Borrell Bas
11. Juan Pablo Úbeda Mestre
12. Concepción Ibañez Reig
13. Jorge Vallés Belda
14. Daysi Katherine Ushiña Simba
15. Fernando Gandía Poveda
16. María Virtudes González Hernández
17. Josep Gandia Pla
18. Ana María Mengual San Estanislao
19. María Cortés Mengual
20. José Antonio Calabuig Oviedo
21. Rafael Tortosa Vañó

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí