El partit de Jorge Rodríguez afirma que “l’endemà de les eleccions estendrem la mà a tots els partits”

0
236
Jorge Rodríguez, en un acte de la Vall ens Uneix

El portaveu Joan Sanchis assegura que “de la constitució de la Vall ens Uneix estaven al corrent en el PSPV-PSOE d’Ontinyent tothom”

Des de la Vall ens Uneix, el partit independent impulsat per l’encara alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, s’ha contestat a les crítiques abocades des de PP per Isabel Bonig i PSPV per Ximo Puig sobre la seua candidatura assegurant que “l’endemà de les eleccions estendrem la mà a tots els partits, com hem fet sempre”. En paraules del seu portaveu Joan Sanchis l’oferiment es fa “per a treballar entre tots pel futur d’Ontinyent”, i afegint alhora que “serà el moment de comprovar qui està per Ontinyent o per un projecte bàsicament particular”.

Especialment s’ha fet referència a les crítiques de Puig qui es referia a la formació de Jorge Rodríguez -encara que sense nomenar-la directament- com un projecte “personalista”. Joan Sanchis apunta així que la concurrència a les eleccions es produeix “després de ser apartat del PSPV-PSOE pel mateix Puig” i que és “bastant més democràtic i digne que apartar a algú d’una llista amb nocturnitat i sense haver-li escoltat si més no”. Sanchis afig que Jorge Rodríguez va prendre la decisió “només després que Ximo Puig el llevara de la candidatura”, versió que contradiu a la donada per la secretària general del PSPV d’Ontinyent, Rebeca Torró, qui ha assegurat que l’abandó de la candidatura va ser una decisió “unilateral” de Rodríguez, i que el PSPV “no el va tirar”.

D’altra banda Joan Sanchis, sobre la creació de la formació independent al desembre de 2018, ha revelat que “la constitució de la Vall Ens Uneix estaven al corrent en el PSPV-PSOE d’Ontinyent tothom, des de la primera fins a l’última militant”.

Campaña

D’altra banda el portaveu de la Vall Ens Uneix s’ha felicitat que tant el president de la Generalitat, Ximo Puig, com la vicepresidenta Mónica Oltra hayanhayan aclarit en les últimes hores que Ontinyent continuarà rebent inversions del Consell siga qui siga el pròxim alcalde: “és una actitud que els honra i deixa en mal lloc als dirigents locals tant de Compromís com del PSPV, obstinats que el Consell castigue a Ontinyent si no governen ells”.

Afig Sanchis que confia que els caps de Compromís i PSPV “no es dediquen a partir d’ara a entorpir les inversions del Consell a Ontinyent, com van fer unes altres en el passat -en referència al PP-, perquè la ciutadania no li ho perdonarà mai”. Sanchis, no obstant això, ha recriminat a Puig que “encara que no s’haja dignat a visitar Ontinyent en campanya”, a pesar que cree és una actitud “lògica després de com s’han comportat amb l’alcalde d’Ontinyent tant ell com els seus acompanyants. El resultat de les autonòmiques a Ontinyent, en les quals Ximo Puig ha sigut el candidat socialista menys votat de la història, també han d’estar pesant” conclou Sanchis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here