El Palomar fabrica i entrega 100 bates al personal sanitari del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent

0
2311
L'alcalde d'el Palomar, Jordi Vila, amb el material sanitari

Jordi Vila agreix a l’Associació de Dones “la seua implicació i col·laboració desinteressada en un moment molt complicat”

L’Ajuntament de el Palomar a través de l’Associació de Dones de la localitat ha entregat 100 bates al personal sanitari del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent. L’alcalde de la localitat, Jordi Vila, agraïa a l’Associació de Dones la seua implicació i col·laboració desinteressada perquè “han fet possible que el personal sanitari puga protegir-se mentre treballen incansablement per cuidar de nosaltres”, així com a l’empresa CASARAVI pel subministrament del material necessari perquè es pogueren confeccionar aquestes vestimentes.

Jordi Vila, mostrava la seua satisfacció perquè “des de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva se’ns ha comunicat que són bates adequades que permeten rentar-se i, per tant, poden reutilitzar-se”, manifestava.

Cal recordar que l’Ajuntament de el Palomar i l’Associació de Dones ja van confeccionar i entregar mascaretes per a tot el veïnat del municipi i per al personal del Centre de Salut d’Albaida. A aquesta iniciativa solidaria impulsada per l’Ajuntament cal sumar les tasques de desinfecció diària per tots els carrers del municipi per tal de garantir la seguretat dels palomarencs i palomarenques.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí