El Palau de la Vila acull per primera vegada el ‘Cap d’Any Infantil’ d’Ontinyent

0
95
Imatge de la celebració del Cap d'Any Infantil al Palau de la Vila d'Ontinyent.

L’acte incloïa xocolata amb mona, les 12 campanades, i una cercavila i ludoteca incloses al Festival de Circ i Teatre

El pati del Palau de La Vila d’Ontinyent era escenari per primera vegada del ‘Cap d’any infantil’ de la ciutat, en la vesprada d’aquest dijous 29 de desembre. L’acte, que en edicions anteriors tenia lloc a la espais com la Plaça de la Concepció, o la de Sant Domingo, començava a les 17:00 hores amb el berenar de xocolata amb mona que donava pas a les ja tradicionals ’12 campanades infantils’ de la mà dels ‘Güendos del Nadal’. En total, es repartien 700 gots amb 100 litres de xocolata i 50 mones en porcions.

Les celebracions concloïen donant pas a dues activitats incloses al XI Festival Circ i Teatre, a la plaça de Sant Roc: la cercavila ‘Disparatario Circ’, on trapecistes, titeles, malabars i altres elements circenses desfilaven al so de la música del grup Gatzara; i una ludoteca amb jocs de fusta que acompanyava als centenars d’assistents durant tota la vesprada.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “el Palau de La Vila ha estat un lloc idoni per acollir el Cap d’Any Infantil, dins una campanya com Ontinyent Il·lusiona que està portant activitats a tots els barris, i en la que agraïm la col·laboració de les associacions de comerciants”.

La programació d’Ontinyent il·lusiona continuarà aquest divendres 30 de desembre amb la cursa Sant Silvestre amb eixida a les 20:00 hores des de la Plaça Major; i ja la propera setmana el Campament de Jacobo dimecres 4 de gener a partir de les 17:00 hores també per primera vegada al Palau de La Vila; dijous 5 de gener la recepció pel matí a la Plaça Major a l’emisari dels Reis Mags Jacobo; i a partir de les 18:00 hores d’eixe dia la Cavalcada dels Reis d’Orient per diversos carrers de la ciutat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí