El número 2 de Rodríguez davant el jutge: “hi havia un equip tècnic i jurídic de garanties, o aixó es deia, per fer les contractacions”

0
2187
Ricard Gallego, a la dreta, en l'acte de dimissió de Jorge Rodríguez com a president de la Diputació

Ricard Gallego: “alguns i alguna van aprofitar el cas per a intentar acabar amb el projecte polític de Jorge Rodríguez, però a Ontinyent els van parar els peus”

Ricard Gallego, el cap de gabienet de Jorge Rodríguez, ha declarat aquest dimecres davant el jutge del cas Alqueria, i s’ha desvinculat de les possibles irregularitats en les contractacions d’alts directius en Divalterra.

Per a començar Gallego ha destacat que els contractes en qüestió van ser signats en 2015, mentre ell va accedir al lloc de gabinet en 2016, quatre mesos després de la signatura, i que va saber de l’existència d’informes contradictoris en 2018, després d’eixir publicats en premsa. Afig que la signatura d’aquests contractes no es trobava entre les seues preocupacions “perquè hi havia un equip tècnic i jurídic de garanties, o això es deia, per a gestionar-la. Detalla d’aquesta manera que hi havia: “dos gerents, un director jurídic de reconegut prestigi, el secretari de la diputació, l’interventor, auditories comptables i de legalitat… i nosaltres havíem d’estar pendents de com es contractava a set persones?.

D’aquesta manera Ricard Gallego ha apuntat al seu predecessor com a cap de gabinet en la Diputació, José Manuel Orengo, qui en el seu moment també va declarar davant el jutge com a testimoni per a assegurar que el “empastre” es va produir amb posterioritat a la seua etapa.

Acabar amb el projecte de Rodríguez

Ricard Gallego en la seua declaració, que no ha omés respostes a cap de les parts encara que Fiscalia no l’ha interrogat, ha qüestionat la necessitat de detindre al llavors president de la Diputació, Jorge Rodríguez, i al seu equip per un cas com aquest: “a tothom li va semblar una barbaritat”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Ontinyent i Generalitat tanquen l'acord per finançar amb 9,4 milions les obres del nou col·lector

El número dos de Jorge Rodríguez també ha posat de manifest que “alguns i alguna van aprofitar el cas per a intentar acabar amb el projecto polític de Jorge Rodríguez, però a Ontinyent els van parar els peus”. D’aquesta forma es referia a la seua renovada majoria absoluta en la capital de la Vall d’Albaida on la va ampliar fins als 17 regidors amb la seua nova formació independent.

A la seua eixida del jutjat Gallego ha afegit que “en el cas Alqueria no veuran ni comptes a Luxemburg, ni testaferros, ni suborns perquè només es tracta de determinar si set persones van estar mal o ben contractades en una empresa pública”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here