El nou partit de Jorge Rodríguez enceta les seues propostes electorals per Ontinyent

0
479
La ruta tindria un recorregut d'uns 600 metres

La Vall Ens Uneix proposa comunicar el Pont Vell i el Pont Nou, sumant el recorregut a les accions previstes per Govern d’Ontinyent dins el projecte ‘Riu Viu’ per revitalitzar l’entorn del riu Clariano

La Vall Ens Uneix, el nou partit impulsat per l’encara alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ja ha començat a fer les seues propostes electorals. La primera ha sigut la creació d’una ruta paisatgística de vianants que comunique el Pont Nou (o de la Paduana) amb el Pont Vell, paral·lela al marge dret del riu Clariano.

Aquesta ruta, de més de 600 metres lineals, se sumaria a les accions previstes pel Govern d’Ontinyent dins el projecte ‘Riu Viu’ per revitalitzar l’entorn del riu Clariano.

L’alcalde d’Ontinyent i cap de llista de la formació valldalbaidina, Jorge Rodríguez, explicava que “es tracta d’una ruta que dona continuïtat al treball encetat esta legislatura perquè el riu Clariano deixe de ser una frontera per a ser un punt d’encontre i oci per a la ciutadania. A més serà també un nou pas al foment de la mobilitat sostenible i en l’aprofitament turístic dels espais urbans”, assenyalava. En concret, aquesta nova ruta de vianants es faria realitat en connectar el nou parc situat baix el pàrking de l’antiga fàbrica de Paduana amb el Trinquet de Gomis, i enllaçar al seu torn amb la vorera creada al marc de les obres de recuperació del tram dret del Clariano en les que ha estat treballant l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de València.

‘Riu Viu’ preveu una inversió global de 6’5 milions d’euros, dels quals més de 2’7 ja han estat executats, contractats o estan en fase de licitació. És el cas de les referides obres entre el Trinquet de Gomis i el Pont Vell; els enderrocs de naus de l’antiga Fàbrica de Revert i la 1ª fase de rehabilitació per al nou Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana; les obres de condicionament de l’espai lliure al marge dret del riu; la rehabilitació del Pont Vell o l’inici del projecte d’accessibilitat a La Vila i tractament de la Muralla Nord, entre d’altres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here