El nou pàrking de Paduana d’Ontinyent estarà enllestit per a la cavalcada de Reis

0
508
Jorge Rodríguez ha visitat les obres de l'aparcament
Jorge Rodríguez ha visitat les obres de l’aparcament

L’aparcament que l’Ajuntament d’Ontinyent està habilitant a l’antiga fàbrica de Paduana, a l’Avinguda de Sant Francesc, estarà enllestit per a la cavalcada de reis que se celebra el 5 de gener. Segons l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, l’aparcament, que tindrà 139 places, donarà “una nova imatge a un dels accessos principals a la ciutat, una zona de gran activitat durant tot l’any, i molt especialment en moments com les festes de Moros i Cristians o el Nadal”.

L’obra, que convertirà 5.640m² de solars junt a l’Avinguda de Sant Francesc en un estacionament municipal amb 139 places, 50 arbres i 600 arbustos, enllumenat i voreres, està sent executada per una empresa local i té un cost de 150.000 euros. L’actuació ha tingut en compte detalls com la realització dels menors moviments de terres per evitar sobrecostos, o l’adequació de les voreres perimetrals al disseny contemplat al Pla General per tal que siguen definitives, voreres que permetran la connexió a peu des de la vorera de l’Avinguda de Sant Francesc fins al carrer músic Úbeda. L’actuació es troba ara en fase de pavimentació, i en breu es donarà pas a la instal·lació de l’enllumentat, els elements de jardineria i la senyalítica horitzontal i vertical.

Jaime Peris, regidor de Territori, explica que l’habilitació de pàrkings provisionals respon a una demanda de la ciutadania, fins al punt que el projecte més votat a l’última edició d’Ontinyent Participa va estar l’asfaltament d’estos pàrkings. El regidor afegia que “aquest nou pàrking està situat en un lloc estratègic, i va a ser beneficiós per a la comoditat de veïns i visitants i també per a la imatge de la ciutat”, concloïa.

Peris, recordava que el projecte d’adequació d’esta parcel·la com a pàrking provisional naix de l’acord amb els propietaris de l’anterior regidora de Territori, Rebeca Torró, per tal que cediren els terrenys on es va preveure una unitat d’execució actualment paralitzada de forma indefinida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here